Üdv, a mobilbankár blogon!

A kezdetektől a vezetői beosztásig – Mobilbankár karrierszintek

Mobilbankár karrierszintek

Ha neked is fontos, hogy egy munkahelyen értékeljék az erőfeszítéseidet és legyen lehetőséged akár többször is feljebb lépni a raglétrán, akkor a legjobb helyen jársz. A mobilbankár szakma bár komoly kitartást és ambíciókat igényel, de biztos, hogy meglesz a gyümölcse a kemény munkának! Cikkünkben végigvezetünk az Erste Mobilbankárok karrierszintjein, kezdőtől a vezetőig!

Junior Mobilbankár

Minden ott kezdődik, hogy meg mered tenni az első lépést, és belépsz hozzánk. Minden újonc mobilbankár juniorként kezdi, de amint megszerzed a munka elkezdéséhez elengedhetetlen képzéseket máris elkezdhetsz értékesíteni! Ha már szereztél elegendő tapasztalatot jöhet is a következő szint! Az első lépésekről és a képzésekről egy másik cikkünkben olvashatsz bővebben!

Mobilbankár

Az első sikeres tárgyalások után egy szinttel feljebb léphetsz, és elkezdhetsz további termékeket értékesíteni. Itt már lesz arra lehetőséged, igazi profi pénzügyi tanácsadóvá válj, és megismerd termékeink széles palettáját, mely által mindig az ügyfeleid igényeit szem előtt tartva tudsz majd pénzügyi megoldást kínálni nekik.

Senior Mobilbankár

A profi és a vérprofi szint között vagy, ha ide eljutsz. Ha jól teljesítesz, az ügyfeleid elégedettek veled és folyamatosan növekszik az ügyfélköröd, akkor Senior Mobilbankár kinevezést kapsz. Ennek a pozíciónak az egyik legnagyobb előnye, hogy az értékesítési jutalékodon felül rendszeres anyagi támogatásban is részesülsz.

Senior Szakértő Mobilbankár

Nos, itt már valóban vérprofi vagy! Természetesen ide is a teljesítményed alapján kerülsz, és ezen a szinten a kemény munka még jobban megtérül, hiszen rendszeres, a Senior kategóriánál magasabb anyagi támogatást kapsz a jutalékon felül. Ráadásul tréningek, menő névjegykártya és számos más előny is várja az ide feljutó bankárokat.

Supervisor

A Supervisor szint már azoknak való, akik a vezetői beosztásra hajtanak. Itt már több mobilbankár munkáját menedzselheted, de emellett még Te magad is értékesítesz, ahogy az ide vezető úton is tetted. Természetesen kiemelt anyagi támogatással és vezetői tréningekkel segítjük a munkádat és a fejlődésedet!

Unit Manager/Területi vezető

Területi vezetőként lehetőséged lesz arra, hogy akár egy teljesen új, saját csapatot építs fel és vezesd őket. Ha feljutottál erre a szintre, már konkrét értékesítési tevékenységet nem végzel, de a csapatod munkáját vezetőként folyamatosan segíted. Mivel az Erste Mobilbankár Hálózata folyamatosan bővül, ezért bármikor lehetőséged lehet rá, hogy főnökké válj egy fiatalos, folyamatosan fejlődő és biztos munkahelyen!