Üdv, a mobilbankár blogon!

Így segítünk sikeres pénzügyi szakemberré válni

Ha kecsegtet a gondolat, hogy az Erste Mobilbankár csapatának tagja légy, ez a cikk biztos hasznos lesz számodra. Ha viszont kétségeid vannak afelől, hogy mit nyújthat neked Magyarország egyik leginnovatívabb banki direkt értékesítési hálózata, és nem tudod eldönteni, hogy biztos neked való-e ez a szakma, akkor mindenképp olvass tovább, és less be a szakma kitanulásának első lépéseibe!

Mentorprogram

Aki hozzánk jelentkezik, biztos, hogy nem egyedül kell megküzdenie az új munkahely és új feladatok okozta nehézségekkel. Mindenki ismeri azt az érzést, hogy milyen újnak lenni valahol és nem ismerni senkit. Bár nálunk is újonc leszel, rögtön kapsz magad mellé egy mentort, aki segít neked mindenben, így az első napokban sem leszel egyedül, később pedig garantáltan beilleszkedsz szuper fiatalos és kedves csapatunkba.

A mentorod persze nem csak társaságnak van veled: hozzá fordulhatsz a kérdéseiddel, beavat a szakma rejtelmeibe, segít az első telefonhívásoknál és kiértékeli veled azokat, valamint elkísér az első ügyféltárgyalásaidra és tanácsaival segít téged a sikeres üzletkötésben.

Képzések

Az Erste mobilbankárság nem csak munkahelyet, hanem egy igen jövedelmező szakmát és a mindennapi életedben is hasznos tudást is ad neked.

A szakma elméleti és gyakorlati részét egyéni és csoportos coach támogatással adjuk át neked, az első napoktól a rutinod megszerzéséig. Részletes termékismereti oktatásokon veszel részt, ahol részletesen megismerheted a banki termékeket, valamint azt is, hogy milyen érvekkel tudod a legkönnyebben értékesíteni ezeket, hogy valódi profivá válhass.

Biztosítjuk a pénzügyi termékek értékesítéshez elengedhetetlen MNB vizsga elvégzését is, ahogy az összes oktatást, természetesen ezt is díjmentesen. Ha ez megvan, indulhat is a munka!

Kitartó és ambiciózus kollégáiknak folyamatosan előrelépési lehetőségeket biztosítunk, erről a témáról részletesen egy másik cikkünkben olvashatsz. Annyit viszont elárulunk, hogy nálunk a vezetői utánpótlás szinte mindig „házon belülről” történik, kiemelkedő teljesítményű mobilbankáraink vezetői tréningeken vehetnek részt, így ha vezetői ambícióid vannak és kitartó vagy, nincs megállás, irány a ranglétra teteje!